Δυναμικά Νέα Brands

Διαθέτουμε μια σειρα με διαφορορετικά Brands προϊόντων για τη γυναίκα, τoν άνδρα, παιδιά και εφήβους. Το κάθε Brand με τη δική του μοναδική collection είναι σίγουρο πως θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας σε στυλ, άνεση και ποιότητα.

Nautica

Η ιστορία της Nautica ξεκινά το 1983 με ναυτικό όραμα και έμπνευση, και μέχρι σήμερα προσφέρει ποιοτικά προϊόντα σχεδιασμένα για το σύγχρονο τρόπο ζωής. Το brand κατάφερε να εξελιχθεί από μια συλλογή ανδρικών ρούχων σε ένα κορυφαίο παγκόσμιο εμπορικό σήμα με ενδύματα και αξεσουάρ για άνδρες, γυναίκες, παιδιά, καθώς και σε μια πλήρη συλλογή προϊόντων για το σπίτι.

Penye Mood

Απολαύστε ονειρική, απαλή άνεση στο τέλος μιας κουραστικής μέρας με τη σειρά της Penye Mood. Βρείτε χαριτωμένες και όμορφες πιτζάμες και ρούχα σπιτιού στις τελευταίες τάσεις της μόδας, σχέδια και χρώματα. Νιώστε άνεση με πιτζάμες που έχουν σχεδιαστεί για όλο το χρόνο.

Catherine's

Με τα πιο απαλά υφάσματα και τις μοντέρνες λεπτομέρειες, οι γυναικείες πιτζάμες  Catherine's μας προσφέρουν φρεσκάδα και στυλ για κάθε σεζόν, είτε χαλαρώνετε στο σπίτι το Σαββατοκύριακο είτε θέλετε απλά να κοιμηθείτε. Η σειρά Catherine's διαθέτει και εξειδικευμένα προϊόντα για τις νέες μαμάδες.

Amelie

Κατά τις ψυχρές νύχτες του φθινοπώρου και του χειμώνα, χαλαρώστε με στιλ και ζεστασιά με τις πιτζάμες Amelie με μοντέρνα σχέδια και τυπώματα. Όταν οι θερμοκρασίες αρχίζουν να αυξάνονται, μείνετε δροσεροί και κομψοί με βαμβακερές πιτζάμες με κοντό μανίκι, σχεδιασμένες για να αναπνοέουν και να προσφέρουν μια εξαιρετικά χαλαρή αίσθηση.

Εγγύηση Ποιότητας

Είμαστε μία εταιρία με ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα της ποιότητας με προϊόντα υποαλλεργικά, άρα φιλικά στο ανθρώπινο σώμα και το περιβάλλον, με τιμές ιδιαίτερα προσιτές χωρίς τα προϊόντα μας να υπολοίπονται σε εικόνα, μόδα και στυλ.